Thuis

Changzhou Pangu Plastic Industry Co., Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Is Plastic de Industrieco. van Changzhoupangu, Ltd een onderneming hoofdzakelijk belast met de productie en de verwerking van pp-klep doet zware de filmzakken van、 FFS en Jumbozakken in zakken, waaronder zakken van de de bodemklep van pp de hete eerste in China zijn. Opgericht in Mei 2010, heeft het bedrijf meer dan 200 werknemers en een jaarlijkse output van 60 miljoen stukken. Het is een belangrijke onderneming vroeger belast met pp-de productie van de klepzak in China. Momenteel, heeft het bedrijf één automatische productielijn van de klepzak, één 8 kleurendrukmachine, van de twee drie-lagen de mede blazende machines uitdrijvingsfilm, één het in reliëf maken rand die machine en één FFS terug verzegelend machine opnemen. Het is één van de weinig binnenlandse ondernemingen met volledige productiefaciliteiten voor pp-klepzak, en ook de enige binnenlandse onderneming met productiecapaciteit voor zowel zelfklevende de klepzak van pp als PE de hete zak van de bodemklep.

De onderneming hangt altijd het principe van overleving door kwaliteit en ontwikkeling aan door reputatie, en legt de globale dienst aan klanten in de eerste plaats voor.

Momenteel, voldoen de producten van het bedrijf niet alleen aan de behoeften van binnenlandse grote staatsbedrijven, buitenlands-gefinancierde ondernemingen en particuliere ondernemingen, maar ook gevoerd naar de Verenigde Staten, Australië, Vietnam, India, Turkije en andere landen uit. De productkwaliteit wordt hoogst geprijst door binnenlandse en buitenlandse verbruikers.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

In de loop van de jaren, hebben wij hard gewerkt om de modernisering van verkoop te bevorderen en te realiseren, en actief gecultiveerd en de capaciteit van de onafhankelijke innovatie van werknemers verbeterd. Globale vernieuwing en verbetering van de originele bedrijfsplaats, de faciliteiten en het materiaal, en het moderne computerbeheer. Hoop om vennootschappen op lange termijn te vestigen en marktreputatie te winnen.

Changzhou Pangu Plastic Industry Co., Ltd Changzhou Pangu Plastic Industry Co., Ltd Changzhou Pangu Plastic Industry Co., Ltd
1 2 3
Bedrijf Details

Grote Markt

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : Pangu

Aantal werknemers : 120~150

Jaarlijkse omzet : 4000000-5000000

Opgericht Jaar : 2010

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Changzhou Pangu Plastic Industry Co., Ltd Certificaten